Over Haircare by me


Op 1 maart 2020 is Haircare by me gestart!

Gelegen aan de rand van Culemborg bij Beusichem, met voldoende parkeerruimte. 
Ook een bushalte op +/- 150 meter

Mijn naam is Jessica Boon sinds klein meisje was ik al aan het rommelen met haar, regelmatig was mijn paard dan ook de pineut om weer een vlechtje te krijgen. Op de middelbare school een snuffelstage gedaan in een kapsalon, daar was ik met een zaterdag baantje blijven hangen. Toen wist ik het zeker dit was "mijn passie" Inmiddels heb ik van mijn passie, mijn werk gemaakt hier geniet ik onwijs van! Na mijn opleiding tot allround hairstylist waar ik in juli 2019 succesvol mijn diploma voor in ontvangst heb mogen nemen. Ben ik net daarvoor per juni 2019 gaan werken in een kapsalon in Geldermalsen, ik geniet erg van mijn werk daar wilde ik meer mee. Per 1 maart 2020 ben ik dan ook voor mijzelf begonnen, dit combineer ik met mijn baan in de kapsalon in Geldermalsen. Sinds september 2020 heb ik mijn droom dan echt waar kunnen maken en stond er dan vanaf 16 september 2020 mijn echte eigen kapsalon! 

Blijven groeien en ontwikkelen is het doel van mijn salon!!

Haircare by me staat voor een goede verzorging van het haar voor ieder!
In mijn salon is een fijne sfeer waar iedereen welkom is. U bent van harte welkom voor een nieuw kapsel of ander kleurtje, maar ook zeker voor een kopje koffie/thee en een goed gesprek!

Bij Haircare by me wordt er naar uw wensen geluisterd, er wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn om zo tot een prachtig kapsel te komen. 
De persoonlijke aandacht voor de klant maakt het werk erg leuk. Ik geniet ervan als mensen enthousiast en met een mooi (nieuw) kapsel naar huis gaan!


In de salon word er voornamelijk gewerkt met het merk ''Indola''
maar ook met de merken Goldwell, alcina, gladjakkers en Novon
voor de mannen is er ook een speciale lijn van de ''Gladjakkers''
De pomades van Gladjakkers zijn ontwikkeld door meesterbarbier Henk Jansen. Naast een goed product wil hij meer voor de wereld doen. Hij wil de wereld een beetje mooier en vriendelijker maken. Zijn doel is om hondenleed te voorkomen. Dat mishandelde, gedumpte of zwervende honden over de hele wereld een warm en veilig thuis krijgen. Iedereen verdient natuurlijk een fijn bedje om in te slapen. Henk ondersteunt verschillende goede doelen die hard werken om deze honden een beter leven te geven. Dit doet hij niet alleen, jij kan ook helpen! Door een blikje pommade van Gladjakkers te kopen. Zij doneren een deel van het inkomen aan deze goede doelen. Zo maken we de wereld samen een beetje mooier.

”So take care, by bye bad hairday & hello happy dogs.”

Graag heet ik u welkom in mijn salon!

Bij Haircare by me staat de koffie/thee en een luisterend oor altijd voor u klaar!